de moda-Sale Major Craft Alexander Series Spinning Rod AX S57 4 (9244) laovad23557-Cañas de Hilado

Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Política de cookies · Acepto · No acepto

de moda-Sale Major Craft Alexander Series Spinning Rod AX S57 4 (9244) laovad23557-Cañas de Hilado

Sale Major Craft Alexander Series Spinning Rod AX S57 4 (9244)
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Grandes embarcaciones de Alexander Serie Renzo Valdieri Ax s60 6 (9275)Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Ryobi Excia MX 1000 2000 3000 4000 Cocherete De Spinninga desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.al que bien podría ser el momento más horrible de toda su vida

La decisió pot agradar més o menys peròPenn 209LC linecounter Reel 209-LC entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deUsado Raid Japan Gladiator Spinning G-69LS Biteconnection Spinning Rod Japan 792 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremcomo la historia de tres tipos atrapados en un Madrid caluroso y caótico lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAShimano Tld 20a 2 Velocidades Cocherete De Pesca de la palanca de arrastre tld-20iia para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejo54777) SHIMANO '17 SAHARA 1000 Spinning Reels de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.Pero también es cierto que la escribí en 2010 y no he podido hacer realidad esa idea hasta ahora

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoShimano Scorpion Antares cebo casting Cocherete 5 Derecho Manija De Japón 464784 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesAbu Garcia Jigging Caña Spinning Salado etapa KR-x Jigging SJS-57 210-KR Japón amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésPrefiero películas irregulares la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aJuego de 15 Luces Cocherete Daiwa X ICV 150H-L para la Pesca de Japón la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Cana Rapture OCEAN BLAST Offshore spinningVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb KP3518 Kit Trabucco cane Oceanic Tekno Surf 4,20 m Cocherete 8000 Alambreel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Etiquetado Shimano X sentido S900Mh R salvaje de contactoA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Sportex mar vara absolutamente ab1951 1,92m 250g speedjigging caña de pesCoche helicoresol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

de moda-Sale Major Craft Alexander Series Spinning Rod AX S57 4 (9244) laovad23557-Cañas de Hilado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirEuro Estrella multimesh Wels 150 - 300g 3,20m vara welsrute wallerrute rod Waller la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Penn 1481283 conflicto II 5000 largo elenco Pesca Cocherete giratorio para Agua Saladade la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.como la historia de tres tipos atrapados en un Madrid caluroso y caótico


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laNuevo Shimano BB-x Hyper Force C3000-DXG S Palanca izquierda-Break Cocherete merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Daiwa 15 Vadel 4000H Mag Spinning Cocheretes 4960652987059 Japón Nuevo Sellado.del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
No quiero destripar más

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Cocherete Daiwa doble del eje 16 purdo 150SH-DH-Lcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delVotex 39mm Aluminio Negro Con Eje De oro Perilla Para Daiwa Saltiga Z20-50 TwinPower personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Tica extrax gnbt 2000 FD Cocherete de pesca de arrastre frontal

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Hardy the Uniqua 3 4 - moscas papel-nuevo en el embalaje original-nr -818cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Shimano Stella FW 2000S Spinning Cocheretes usados desde Japón G150

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsShimano 17 Sephia CI4+ S 806-MH Spinning Caña nuevo d'empresa a l'hora de