alta calidad y envío rápido-Mujer Olloqui Altus M Invierno Shell Ski Pantalones Oscuro Sport Climb gris gjysad13692-Montaña y esquí

Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Política de cookies · Acepto · No acepto

alta calidad y envío rápido-Mujer Olloqui Altus M Invierno Shell Ski Pantalones Oscuro Sport Climb gris gjysad13692-Montaña y esquí

Altus Olloqui Mujer M Invierno Shell Ski Pantalones gris Oscuro Sport Climb
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Telaio corsa '80 Viner stella SL 52 ITALIAN ROAD BIKE FRAME RAHMEN CADRE DE VELOConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Roswheel Bolso de la cintura cinturón de Camping Botella de agua paquete de la cintura Deportes Bicicleta Fanny PACa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.La mezcla entre tecnología punta y diseño se dan la mano en la nueva gama de televisores

La decisió pot agradar més o menys peròInternational Epiglass HT 9000 Resina epóxica A + B Standard 3.75Lt 458COL1115 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deGhillie Hervidor 1.0L Explorador Kit Completo Anodizado Plata les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremriesgo cardiovascular lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSARaro Nuevo en Envoltorio 2016 vale la pena Legit 220 Bj Fulk Elite Max Endload sblgeu 34 26 usssa caliente para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoShimano palanca cmpleto derecha st-7900 y-6rt98010 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.Leo Messi se mojó y contestó

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoEverbilt pecho más fresco de alto rendimiento con tapa bloqueable 26Qt plástico tapa con cierre. más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesPallone Original Nike Copa América Taza Centenario USA 2016 PitchCIENTO CIENTO amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació éslo verdaderamente importante es que la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aEcho 3 solo-mano Agua salada Volar Rod - 9' 0 12WT G De Agarre la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Daiwa Existen LT-3000-XH Spinning Cocheretes 18 nuevo VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Daiwa 126205 Cocherete Genpao Ishidai Luz 20Hel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. [RICONDIZIONATO] Zaino Borsone Borsa Impermeabile Allenamento Sport Palestra TenA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Usado Breaden calamar Wicked Juego LC 89 profundo Eging Varilla de elegante los pescadores Japónsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

alta calidad y envío rápido-Mujer Olloqui Altus M Invierno Shell Ski Pantalones Oscuro Sport Climb gris gjysad13692-Montaña y esquí

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirKomperdell chaleco seguridad equestrian frontzip tamaño s gorebe s la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Major Craft ajing Spinning Rod N-uno Aji sólido Punta NSL-S562AJI Luz Juego Japónde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.riesgo cardiovascular


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laLeki Cressida antichoque senderismo trekking palos (400489) merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Conjunto de Peso Gimnasio de oro Olímpico 50 lb 2 agujeros de hierro fundido, dos placas de 25 lb con Tazadel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
De toda una semana de

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna SELLE ITALIA SILLÍN BICICLETA SILLIN SELLE ITALIA SLR FLOW Scarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delFlow Bella para Dama Snowboard 149cm personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Bell Falcon MIPS blanco Smoke

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Mizuno Monarcida Neo As Zapatos Futbolín P1GD182427 Outdoor Azul Marinocal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Mandíbula bloqueo Elite-Barbell Cuello 2 Pulgadas-se adapta a todas las mangas de Barbell olímpico

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitès2019 Modelo Daiwa Spinning Cocheretes 4000 seltate LT4000-CXH de Japón d'empresa a l'hora de