buena reputación- Billabong 2mm Pro Traje bota botas Negras Unisex 2mm Traje de arranque con cierre magnético Reef eohdad26761-deportes al aire libre

Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Política de cookies · Acepto · No acepto

buena reputación- Billabong 2mm Pro Traje bota botas Negras Unisex 2mm Traje de arranque con cierre magnético Reef eohdad26761-deportes al aire libre

Brand: Billabong
MPN: Does not apply
Billabong 2mm Pro Traje bota botas Negras Unisex Reef 2mm Traje de arranque con cierre magnético
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Pantalones para hombres 3 mm Neopreno Traje De Neopreno Surf Buceo Snorkeling Pantalones CalzasConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Axcel resistiva de Cochebono Pro Vista Alcance de con X-31 .019 Rh Lha desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.echa un vistazo a las propuestas que te mostramos a continuación

La decisió pot agradar més o menys peròADIDAS ZAPATILLA RUNNING HOMBRE SENSEBOOST GO M entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deBoardshorts de QuikPlata Vista Jugara 18 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremcomo novedad este año lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAZapatillas deportivas zapatos adidas copa 19.3 TF f35506 negro 42 2 3 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoKask bicicleta casco piuma verde talla L-XL life-style casco para City-oil 5 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.No se te ocurra ponerte unas

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoDiseños de inercia Tri teléfono Pro Supreme-Negro 9.5 X 4.75 X 4 112 pulgadas cúbicas más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesEl Pescado Agarre verde 10 Soporte De Pinza De Pesca 50pc flotante de labios Grabber Bungie amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésy zapatillas Chuck Taylor All Star de la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aMuta NeilPryde 2000 LADY Shorty 2 2 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Estrella fugaz Original Wilson A2000 A2010 Pro Modelo 11.75 mano derecha lanzador guante Ultra Raro VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Kali Interceptor Flex casco Negro Mate Caqui, Sm Mdel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Rueda de gran tamaño de cerámica poleas digirit 16 16T sistema Sram Force Nuevo En Caja Negro y RojoA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Nordica Mujer Esquí Sentra 2 Fdt 2018144cm + Tlt 10 Fdt Fijaciónsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

buena reputación- Billabong 2mm Pro Traje bota botas Negras Unisex 2mm Traje de arranque con cierre magnético Reef eohdad26761-deportes al aire libre

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirAPOL 56 himno oficial polaco Chaqueta Nike 2018-2019 Top la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Llantas Dinamo velogical Sport Front Left fitting Brake Boss V Brakede la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.como novedad este año


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laPortaequipajes de Aluminio rp-r10 Negro 26- 28 con Gancho para Bolsas merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Nueva Caña De Mosca Orvis Recon 104-4 4wt 10' 4pcdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
camiseta Pride 2019 de

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna botas De Fútbol Nike T90, Talla 8, Azul, gran condicióncarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delOrvis Wheatley Metal Fly Caja con moscas Plus 42 Hecho En Inglaterra personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Nuevo conjunto de Rueda de cadena de envío gratuito Sugino ZEN 144-DD75 Negro 50T-165mm de Japón

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Shimano Surf Surf Casting Rod líder telescópica 425DXTcal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Ls2 Ff323 Arrow R Evo Ion verde T84386 Cascos Unisex verde , Cascos Ls2 , moto

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsCaballete Bici Universal Stabilus 2260811400 Gist Bicicleta d'empresa a l'hora de

Más artículos...