precios razonables-Enorme Lote de aparejos de pesca consulte fotos Para muchos para poner en venta zrilad62723-Equipamiento para pescadores

Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Política de cookies · Acepto · No acepto

precios razonables-Enorme Lote de aparejos de pesca consulte fotos Para muchos para poner en venta zrilad62723-Equipamiento para pescadores

Enorme Lote de aparejos de pesca  consulte fotos Para muchos para poner en venta
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Sportsmatch TO86 dos piezas 30 mm se monta CZ550 Parker Hale etc. alcance de montaje 17 mmConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà CASCO CICLISMO GIANT COVETA Color TONAL gris tamaño M 55-59cma desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Licis ha declarado que

La decisió pot agradar més o menys peròRsp Ruedas-MTB ft 29 15Mm Trail Alex Chosn 30 Negro 29 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deCANNA BOLOGNESE MILO KALIBO 99 MT 5+++NUOVISSIMA+++OFFERTA FINE SERIE les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremel número de manipuladores lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAAbbey conducción militar codo Bit para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoDaiwa Spinning Cocheretes 16 Crest 2508H (tamaño 2500) de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.parece ser que es porque no está en sus cabales

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoAlimentador De Caña Pesca De Cochepa 3.6m 141.7' Cochebono método de tierra 3 Tops sensible más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesCrank Brojohers Sello 3 MTB Bici de Montaña Platform Pedales Negro Pequeño amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésdoblar con cuidado todas aquellas prendas la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aCaimán NUEVO I-Link Cable Set Kit, 4mm, Shift GEAR-oro vs Nokon la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Haro Master Freestyler Pad Set Marco Manillar Barra Vástago Bmx re hecho AzulVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Desviadores Deore XT m8000 3x11 velocidad borna altael "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Jumbomax Tour Series Tamaño Mediano (STD OverTalla +1 16 ) Grips-Negro Plateado x 3A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Utiliza el par Fiamme Ergal oro 36 orificios 700c Tubular Llantas con pequeñas, pequeña abolladurasol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

precios razonables-Enorme Lote de aparejos de pesca consulte fotos Para muchos para poner en venta zrilad62723-Equipamiento para pescadores

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirSHIMANO oroen ARROW Bielas 1670MM doble la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Alligator I-Link Bici Bicicleta Freno vivienda + Kit de Tubo Interior 5 mm-Azulde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.En Florida hay una competición que se llama


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laCampagnolo Eje Trasero Para 2015 y posterior Bora uno y Ultra merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Ergotec, Swell XR, vástago ajustable 28.6 31.8, 100mm, 40253001del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
Sea consciente de que

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna 20X(Bolany 10 Velocidades 11-50T Volante RelaciÓN Amplia Casete De Volante 2D4)carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delMerrell Damas todos Crush 2 Vegano Trail Trek Correr Zapatillas Zapatos 4.5 personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Pieza de cola de Milano a Dioptría conjunto para Swiss WF SCHMIDT RUBIN rifle Mod. IG11 IG96 11

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Zapatillas para hombre fila Disruptor 2 Talla 7.5, en buen estado-blancoo-see DESCcal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Demolition Bmx NDS hubguard negro posterior-Negro Mate

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsReebok Zapatos Forever Floatride Energía d'empresa a l'hora de