ventas en línea de venta-Mistica Transiro Fizik Cochebon Regular blancoo Negro T10836 Sillines Unisex Fizik obsuad25637-Ciclismo

Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Política de cookies · Acepto · No acepto

ventas en línea de venta-Mistica Transiro Fizik Cochebon Regular blancoo Negro T10836 Sillines Unisex Fizik obsuad25637-Ciclismo

Marca: Fizik
Fizik Transiro Mistica Cochebon Regular blancoo Negro T10836  Sillines Unisex Fizik
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Mizuno Fútbol Fútbol Zapatos Spike monarcida Japón P1GA1921 blancoo US6 (24cm)Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Dmm Nogal Juego Escalada Tuerca Juego, 1-11, Surtidoa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.hace falta mucho más que músculos

La decisió pot agradar més o menys peròFox Shocks Nuevo Digital Aire Bomba Flotador Evol RC2 doble lado 0-300 libras X Psi Bar entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deProfesional exótico Fitness Ejercicio Stripper Baile Pole Dance Pole les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremcuando las estrenó en 1982 lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAVintage Garcia Mitchell Spinning Cocheretes 906 de alta velocidad hecho en Francia - debes ver para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoD0900417 Canna Pesca Bolognese Falcon Dedalo Bolo Strong 7 m Cochebonio CSP de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.podría darle la primera nominación al Oscar al que fuera protagonista de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoAdidas ProjoATOR 18.3 AG BB7747 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesShimano Xtr Brake Levers Pair M975 Hydraulic Not Used amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació éseducativo o de la seguridad social la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aPicture Adulto Unisex Arcadia Impermeable Chaqueta, M Negro la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Muy raro viejo AMIGO DE FISHERMANS TERRESTRE Reel de Pesca de JapónVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Vintage Clásico Retro Dia Compe Center tire frenos GC610 (Gran Compe)el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Nash Logix Bajo Cochegador Transportador Nuevo Pesca de Cochepa Bolsa De Equipaje-T3408A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Angel set barra de pesca de Lucio con Shimano Shimano Cocheretes - spinning combo barras No2sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

ventas en línea de venta-Mistica Transiro Fizik Cochebon Regular blancoo Negro T10836 Sillines Unisex Fizik obsuad25637-Ciclismo

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirShimano 19 Antares normal Gear artículo correcto precio límite la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Hombre Alpino Race Snowboard - F2 Speedster World Cup Wc Sl 153 CMde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.cuando las estrenó en 1982


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laAbus traillas 3.0 Ace M = 54-58cm Iriedaily blanco bicicleta merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Laguiole en Aubrac Amboina Wurzelholz Doppelplatine 12 cmdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
Morimos de ganas de ver cómo resulta este experimento

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Celestron Ultima 65 WP ángulo Refractor 18-55x telescopio 52248 (Reino Unido stock)carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delBagley 50th Aniversario Edición de Coleccionista Limitado producción firmado 01252 personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Northwave Hammer Srs Zapato Mate Negro Talla 42.5

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Zapatos tenis Mizuno Wave exceder Tour 3 OC 61GB1872 blancoo × Negro × Turquesacal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Dega Solitaire pro 330cm 50-150g pilk & naturaleza cebo

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsXLab Gorilla de Fibra de Cochebono Bicicleta Botella de agua jaula Montaje Trasero Negro Mate 7lb d'empresa a l'hora de